Sierhekwerken Hansmade!

Sierhekwerken zijn er in alle soorten en maten. Omdat HANShekwerk het hekwerk zelf maakt is hij onbeperkt. Dat houdt in dat u modellen en maten zelf kunt combineren. 1 van de basis vragen is: wilt u een sierhek met of zonder punten. vraag 2 is: hoe hoog moet het sierhek worden. Vraag 3 is: Wilt u een hekwerk met spijlen of met ornamenten. Kijk met de antwoorden die u heeft gegeven de lijst met foto's eens door. Ziet u een passend model of elementen waar uw voorkeur naar uit gaat, neem dan contact op met HANShekwerk voor een vrijblijvende offerte.

Tot dan,

HANShekwerk

Hekwerk geplaatst in Delfzijl. Hekwerk hoogte 1000mm.

Dit hekwerk is gemaakt naar het voorbeeld van het oude hekwerk. Speciaal is, dat het hekwerk zo authentiek mogelijk is nagebouwd. Kleine palen zijn massief en de spijlen zijn van vierkant 16mm. Het hekwerk is vanaf de fundering ingemetseld.

Dit hekwerk is gemaakt van een oud model uit Oost-Groningen. Bijna gelijk aan het eerste model, met uitzondering van de punten en paalkoppen, die verschillen.

Bruggetje met hekwerk leuningen. Ook dit is een typisch Oost-Gronings model. Dit model staat nog op verschillende plekken in Oost-Groningen in het oud.

Zowel het bruggetje als het hekwerk zijn door HANShekwerk gemaakt. Overspanning is 11meter.

Hekwerk geplaatst te Feerwerd (gr). De palen zijn gegoten, in nodulair gietijzer, naar een model wat HANShekwerk zelf gemaakt heeft.

Hekwerk geplaatst te Loppersum. Uitgevoerd in vierkante spijlen en hespenijzer.

Hekwerk in Winschoten. Naar aanleiding van dit model heeft HANShekwerk een poort gemaakt. U vindt deze bij de poorten.

Nieuw model hekwerk. Gemaakt door HANShekwerk en geplaatst oa. in Wagenborgen.

Hekwerk geplaatst in Ten Post. Eenvoudig model met veilige punten.

Nieuw model hekwerk, geplaatst te Scheemda. Het hekwerk op de foto heeft een hekhoogte van 600mm.

Oud hekwerk was verrot en is vervangen door een nieuw hek in het oude model. Ook de oorspronkelijke breekpunten zijn weer in het model opgenomen.

Breekpunten zaten vroeger onder in het hekwerk. Ging je dan met je klompen in het hekwerk staan, dan brak je klomp.

Eenvoudig model hekwerk geplaatst in Scheemda. Geplaatst door HANShekwerk. Ziet u de mooie reachte lijn van de boven strip.

Oke, model Gamma, Hema, Boogje puntje, enz.... geef het maar een naam. Ik vind het zelf een model van niks, mede omdat je het overal ziet. Wilt u toch dit model, kies dan in elk geval een andere punt en paalkop. Zo lijkt het toch nog speciaal.