Siersmeed hekwerk uit eigen werkplaats!

Wie is HANShekwerk?

Volg hans ook op twitter

@HANShekwerk
HANShekwerk is een eigenzinnige siersmid die alleen verkoopt wat hij zelf gemaakt heeft. Dat geldt voor het Sierhekwerk de Poorten en de Deurluifels. Het werkgebied is Noord Nederland en dan speciaal Groningen, Friesland en Drenthe. Toch schroomt hij niet voor speciale uitstapjes. Zo staan er ook hekwerken van hem in en rond Amsterdam, Abcoude, en zelf Drunnen (Brabant).

Sinds 1997 maakt hij in zijn werkplaats de mooiste sierhekken. Deurluifels zijn zijn specialiteit. Die verkoopt hij op internet via de site www.deDeurluifel.nl
De specialiteit is ook het maken van nieuwe sierhekwerken in oude modellen. Het voordeel hiervan is dat nieuwe hekwerken behandeld kunnen worden volgens de hedendaagse eisen. Kijk, het restaureren van oud hekwerk is arbeidsintensief, dus erg duur. Daarna moet het 1 of 2x geschilderd worden. Maar om het goed te houden moet het elke 5 jaar weer geschilderd worden. Dat is : duur in de toekomst.

Heeft u een situatie waarin dit speelt, overleg dan eens met HANShekwerk. U krijgt dan eerlijk advies wat u een hoop geld bespaard.Een van deze poortdelen, van de poort hiernaast is oud en de andere is nieuw. Ziet u welke?

De poort hiernaast is gemaakt naar het model van het oude hekwerk ernaast.