Inrijpoorten

De inrijpoorten van HANShekwerk zijn allemaal voor de klant persoonlijk gemaakt. Zo kunt u uw eigen wensen verwerken in de poort waar u straks elke dag doorheenrijdt. U kunt dus niet alleen het model kiezen, maar ook de hoogte en breedte. U kunt zelfs modellen combineren. Op de foto's hieronder ziet u een kleine greep uit de modellen die HANShekwerk voor klanten heeft samengesteld.

Jugendstil inrijpoort.

Gemaakt aan de hand van een werktekening uit 1923. Deze poort is geheel massief. De poort is geplaatst in Abcoude.

Hoge inrijpoort. Gemaakt uit massief ijzer. Punten afgewerkt met bladgoud.

1 deel is oud en 1 deel is nieuw gemaakt. De poort is geplaatst bij Ekestein. Appingendam.

Deze poort is ontworpen door een architect en geplaatst bij een golfclub in Steendam. U ziet de poort hier in een proefopstelling ter controle voor de opdrachtgever.

Het oude hekwerk bevatte een loophek met een frivool model. Naar aanleiding hiervan heb ik deze poort gemaakt. Ook het hekwerk is vernieuwd. Het hekwerk is geplaatst in Midwolde.

Deze poort is geplaatst in Amsterdam-Sloten.

De poort is voorzien van ondergrondse hydraulische poortbediening.

Dit is een poort gemaakt in een hedendaags model. De palen zijn onder de grond met elkaar verbonden via een fundering. De poort is voorzien van een elektrische poortopener. De poort is geplaatst in Nieuwolda.

Ook deze poort is voorzien van een elektrische poortopener. Hiervoor is het asfalt opengeslepen. De poort is gefundeerd op een ijzeren balk die in het beton is gestort. Het model van de poort is afkomstig van een oud voorbeeld. Deze poort staat in Nieuw-Scheemda.

In Sappermeer staat deze poort. Ook voorzien van een poortopener en gefundeerd op een balk. Het model is een stads model uit begin 1900.

Dit model is speciaal ontworpen voor deze opdrachtgever en is geplaatst opverschillende locaties in de provincie Groningen.

Deze opdrachtgever was op vakantie in het Groningerland en heeft op zijn fietstocht dit hekwerk bij mij besteld. Het is een nieuw model in een hippe kleur. Dit hekwerk is geplaatst ergens achter Bremen (D)

Inrijpoort naar het voorbeeld van reeds bestaand hekwerk. Poort is voorzien van elektrische poortopener. Poort kan worden bediend met GSM bediening.